У дадатку вы можаце падзяліцца сваім «Женским календарём» з блізкім чалавекам. Гэта можа быць партнёр, мама ці любы чалавек, якому давяраеце.
Той, каму вы адкрыеце доступ, зможа праглядаць ваш каляндар без магчымасці ўносіць змены. У любы момант вы зможаце зачыніць доступ.
Як Падзяліцца «Женским календарём» 
Адкрыйце каляндар. Гэта можна зрабіць двума спосабамі:
- У раздзеле «Главная»

2. У раздзеле «Медкарта»

Пасля пераходу ў каляндар вы апынецеся на старонцы свайго дзённіка цыклу. Націсніце на «Доступ для партнёра», каб адкрыць старонку, дзе можна кіраваць доступам і дзяліцца календаром.
Важна! Калі вы ўжо дзяліліся календаром з кім-небудзь, функцыя «Доступ для партнёра» больш не будзе адлюстроўвацца на старонцы дзённіка цыклу. Яна пераносіцца ў Налады.
Каб яе знайсці, Націсніце на абразок шасцярэнькі ў правым верхнім куце старонкі дзённіка цыклу. У якое адкрылася раздзеле вы ўбачыце «Доступ для партнёра».

Націсніце на кнопку «Поделиться» унізе старонкі.

Перад вамі з'явіцца акно з дадзенымі, якія неабходна запоўніць: Імя або ролю карыстальніка і яго нумар тэлефона, на які адправіцца спасылка на ваш каляндар. Імя кантакту будзе відаць толькі вам.
Важна! Падзяліцца календаром можна толькі з карыстальнікамі з вашай краіны, так як код краіны ў нумары тэлефона вызначаецца аўтаматычна.

Пасля гэтага з'явяцца спасылка і QR-код. Вы можаце дадаткова адправіць іх карыстачу зручным спосабам-гэта дапаможа не прапусціць запрашэнне, калі SMS ад МедТочки застанецца незаўважаным.

Пасля таго як карыстальнік атрымае доступ, ён з'явіцца ў спісе.

Важна! Падзяліцца сваім «Женским календарём» можна максімум з трыма карыстальнікамі. Каб дадаць каго-то яшчэ, спачатку выдаліце аднаго з бягучага спісу.
Як зачыніць доступ да «Женскому календарю» 
На старонцы «Доступ к календарю» націсніце на меню насупраць кантакту, з якім вы больш не хочаце дзяліцца календаром, і абярыце «Закрыть доступ к календарю». Пасля гэтага карыстальнік не зможа праглядаць ваш каляндар.

У гэтым жа меню вы можаце змяніць імя кантакту. Для гэтага абярыце «Редактировать имя».

На экране з'явіцца акно, куды неабходна ўвесці новае імя карыстальніка, з якім вы дзяліцеся сваім календаром. У канцы рэдагавання націсніце «Сохранить». Змены адразу адлюструюцца на старонцы «Доступ к календарю».

Усе доступы — як выдадзеныя вамі, так і атрыманыя-захоўваюцца на старонцы «Доступ к календарю».
Тут вы можаце кіраваць імі: зачыняць доступ да свайго календары, пераназываць або адмаўляцца ад доступаў да чужых календароў.