Қолданбада сіз өзіңіздің «Женским календарём»сүйікті адамыңызбен бөлісе аласыз. Бұл серіктес, ана немесе сенетін кез келген адам болуы мүмкін.
Сіз кіруді ашқан адам сіздің күнтізбеңізді өзгертулер енгізбестен көре алады. Кез келген уақытта сіз кіруді жаба аласыз.
Қалай бөлісуге болады«Женским календарём» 
Күнтізбені ашыңыз. Мұны екі жолмен жасауға болады:
- Бөлімінде«Главная»

2. Бөлімінде«Медкарта»

Күнтізбеге өткеннен кейін сіз өзіңіздің цикл күнделігіңіздің бетінде боласыз. «Доступ для партнёра»Қол жеткізуді басқаруға және күнтізбені бөлісуге болатын бетті ашу үшін басыңыз.
Маңызды! Егер сіз күнтізбені біреумен бөліскен болсаңыз, функция «Доступ для партнёра»енді цикл күнделігі бетінде пайда болмайды. Ол параметрлерге ауыстырылады.
Оны табу үшін цикл күнделігі бетінің жоғарғы оң жақ бұрышындағы беріліс белгішесін түртіңіз. Ашылған бөлімде сіз көресіз «Доступ для партнёра».

«Поделиться»Беттің төменгі жағындағы түймені басыңыз.

Сіздің алдыңызда толтыруды қажет ететін деректер терезесі пайда болады: пайдаланушы аты немесе рөлі және оның күнтізбеге сілтеме жіберілетін телефон нөмірі. Контактінің аты сізге ғана көрінеді.
Маңызды! Күнтізбені тек сіздің еліңіздің пайдаланушыларымен бөлісуге болады, өйткені телефон нөміріндегі ел коды автоматты түрде анықталады.

Осыдан кейін сілтеме және QR коды пайда болады. Сіз оларды пайдаланушыға ыңғайлы түрде қосымша жібере аласыз-егер медициналық орталықтан SMS байқалмаса, бұл шақыруды жіберіп алмауға көмектеседі.

Пайдаланушы кіргеннен кейін ол тізімде пайда болады.

Маңызды! «Женским календарём»Сіз ең көп дегенде үш пайдаланушымен бөлісе аласыз. Басқа біреуді қосу үшін алдымен ағымдағы тізімнің бірін жойыңыз.
Кіруді қалай жабуға болады«Женскому календарю» 
Бетте «Доступ к календарю»күнтізбені бөліскіңіз келмейтін контактінің алдындағы мәзірді нұқыңыз және таңдаңыз «Закрыть доступ к календарю». Осыдан кейін пайдаланушы сіздің күнтізбеңізді көре алмайды.

Сол мәзірде контактінің атын өзгертуге болады. Ол үшін таңдаңыз «Редактировать имя».

Экранда күнтізбені бөлісетін жаңа пайдаланушы атын енгізу қажет терезе пайда болады. Өңдеудің соңында басыңыз «Сохранить». Өзгерістер бірден бетте «Доступ к календарю»көрсетіледі .

Сіз берген және алған барлық рұқсаттар бетте сақталады «Доступ к календарю».
Мұнда сіз оларды басқара аласыз: күнтізбеге кіруді жабу, атын өзгерту немесе басқа адамдардың күнтізбелеріне кіруден бас тарту.