- Профильді жақын адамыңызға беріңіз
- Егер олар бұрын Профильді беруден бас тартса
- Берілген Профильді қабылдау немесе қабылдамау
Профильді жақын адамыңызға беріңіз 
Егер сіздің отбасылық профиліңізде ересек пайдаланушы болса, оның деректерін жеке жеке профильге аударуға болады. Аударғаннан кейін ол жеке профильге толық қол жеткізе алады және медициналық орталықты өз бетінше пайдалана алады.
Аудармаға дейін қосылған барлық қабылдау жазбалары, дәрігерлер, құжаттар және сапар тарихы сақталады және жеке профильде қолжетімді болады.
Маңызды! Негізгі профильді беру мүмкін емес. Егер сіз оны дәл жеткізгіңіз келсе, алдымен кәмелетке толған пайдаланушының негізгі профилін жасаңыз.
Профильді басқару экранына екі жолмен қол жеткізуге болады.
1-әдіс. Басты беттен
Кеңесті басыңыз «Передать профиль». Сіз бірден отбасыңыздың профильдер тізіміне өтесіз.

2-әдіс. Профильден
Басты беттегі атыңызды басыңыз.

«Семья»Профильге байланған жақындарыңыздың тізімін ашу үшін басыңыз.

1. Екі жағдайда да Профильдер тізімі ашылады. Тасымалдағыңыз келетін Профильді басыңыз.

2. Профильді тасымалдағыңыз келетін пайдаланушының телефон нөмірін енгізіп, басыңыз «Передать профиль».

3. Шақыру жіберілгеннен кейін Сіз растау экранын көресіз.
Шақыру қабылданбағанша, сіз тасымалдаудан бас тарта аласыз. Профиль берілгеннен кейін оны тек жаңа беріліс арқылы қайтаруға болады — жақын адам Профильді сізге қайтаруы керек.
Маңызды! Егер пайдаланушы шақыруды 90 күн ішінде қабылдамаса, тасымалдау автоматты түрде тоқтатылады.

4. Шақыруды қабылдағаннан кейін профиль отбасы тізімінде қалады, бірақ аз жарқын болады.
Егер сіз оны енді тізімде көргіңіз келмесе, крестті немесе профиль картасын басыңыз.

Егер пайдаланушы тасымалдаудан бас тартса, профильдің үстінде бұл туралы түсініктеме пайда болады.
Тасымалдауды қайталау немесе Профильді отбасы тізімінен жою үшін картаны түртіңіз.

Егер олар бұрын Профильді беруден бас тартса 
Егер сіз 2-қадамда тасымалдаудан бас тартсаңыз немесе телефон нөмірін енгізу экранын жапсаңыз, Профильді тасымалдауға болады. Ол үшін Профильдер тізімін қайтадан ашып, қажетті картаны басыңыз.

Таңдаңыз«Передать профиль». Содан кейін Профильді жақын адамыңызға беру бөлімінен 2-4 қадамдарды орындаңыз.

Берілген Профильді қабылдау немесе қабылдамау 
Егер сізге профиль берілсе, медициналық орталықтың негізгі экранында бұл туралы хабарлама пайда болады. Сіз Профильді қабылдай аласыз және дәрігерлерге өз бетіңізше жазыла аласыз, жазбаларыңызды көре аласыз, медициналық картаны жүргізе аласыз және оған құжаттарды қоса аласыз.
Егер сізге профиль қажет болмаса, тасымалдаудан бас тартуға болады. Бұл жағдайда профиль бұрынғы иесінде қалады.
Маңызды! Егер сізде орнатылған МедТочкажәне қолданбаға кіру аяқталған болса, Push хабарламасы келеді. Егер сіз медициналық орталықты әлі пайдаланбаған болсаңыз, профиль берілген телефон нөміріне кіріңіз. Қосымша ештеңе жасаудың қажеті жоқ, деректер сіздің профиліңізде бірден пайда болады.
1. Медициналық орталықтың негізгі бетін ашып, берілген профиль туралы хабарламаны басыңыз.

Сондай-ақ, смартфонға келген push хабарламасына өтуге болады.

2. Экран ашылады «Семья». Сізге берілген профиль қызыл түспен белгіленеді және жазумен белгіленеді «Это ваш профиль?».
Трансмиссияны қабылдау немесе қабылдамау үшін оны басыңыз.
Маңызды! Профильді жіберуді қабылдамайынша, оны пайдалану мүмкін емес.

3. Берілген профиль кімге тиесілі екенін таңдаңыз:
- «Мой профиль» - профиль Сізге тиесілі. Қабылданғаннан кейін ол Негізгі болады.
Егер екі профильдегі деректер бірдей болса немесе сіздің профиліңізде әлі деректер болмаса, профильдер автоматты түрде біріктіріледі. Нәтижесінде сізде барлық ақпарат бар бір профиль болады.
Егер деректер әртүрлі болса, мысалы, аты-жөнінде немесе туған күнінде қате болсаМедТочка, профильдерді қолмен біріктіруді ұсынады. Экрандағы нұсқауларды орындаңыз.
Маңызды! Егер берілген профильдегі медициналық карта расталса және негізгі профильде расталмаса, оны біріктірмес бұрын оны қайта растау қажет болады.
- «Профиль близкого» - профиль туысына тиесілі. Ол отбасылық профильде қалады, бірақ негізгі болмайды.
- «Незнакомый профиль» - сізге басқа біреудің профилі қате жіберілді. Аударым қабылданбайды, профиль енді сіздің тізіміңізде көрсетілмейді.