- Профилди сүйүктүүңүзгө өткөрүп бериңиз
- Эгерде мурда профилди өткөрүүдөн баш тартылса
- Берилген профилди кабыл алуу же четке кагуу
Профилди сүйүктүүңүзгө өткөрүп бериңиз 
Эгер үй-бүлөңүздүн профилинде бойго жеткен колдонуучу болсо, анда алардын маалыматтарын өзүнчө жеке профилге которсоңуз болот. Которулгандан кийин ал жеке профилге толук мүмкүнчүлүк алат жана Медточканы өз алдынча колдоно алат.
Которууга чейин кошулган бардык Дайындоолор, дарыгерлер, документтер жана Визит тарыхы сакталат жана жеке профилде жеткиликтүү болот.
Маанилүү! Негизги профилди өткөрүп берүү мүмкүн эмес. Эгер сиз аны өзгөчө өткөргүңүз келсе, адегенде башка жашы жеткен колдонуучунун профилин негизги кылыңыз.
Профильди башкаруу экранына кирүүнүн эки жолу бар.
Ыкмасы 1. Башкы беттен
Сунушту таптаңыз «Передать профиль». Сиз дароо үй-бүлөңүздүн профилдеринин тизмесине өтөсүз.

Ыкмасы 2. Профилден
Башкы беттеги атыңызды таптаңыз.

Басуу «Семья», профилиңизге байланган жакындарыңыздын тизмесин ачуу үчүн.

1. Эки учурда тең профилдердин тизмеси ачылат. Өткөргүңүз келген профилди таптаңыз.

2. Профилди өткөргүңүз келген колдонуучунун телефон номерин киргизип, чыкылдатыңыз «Передать профиль».

3. Чакыруу жөнөтүлгөндөн кийин, сиз ырастоо экранын көрөсүз.
Чакыруу кабыл алынбаса, Сиз которууну жокко чыгара аласыз. Профиль өткөрүлүп берилгенден кийин, аны жаңы которуу аркылуу гана кайтарууга болот — жакын адамыңыз профилди сизге өткөрүп бериши керек.
Маанилүү! Эгер колдонуучу 90 күндүн ичинде чакырууну кабыл албаса, которуу автоматтык түрдө жокко чыгарылат.

4. Чакырууну кабыл алгандан кийин, профиль үй-бүлө тизмесинде калат, бирок анча ачык эмес.
Эгер сиз аны мындан ары тизмеден көргүңүз келбесе, крестти же профиль картасынын өзүн таптаңыз.

Колдонуучу которууну четке какса, профилдин үстүндө бул тууралуу комментарий пайда болот.
Которууну кайталоо же профилди үй-бүлө тизмесинен алып салуу үчүн картаны таптаңыз.

Эгерде мурда профилди өткөрүүдөн баш тартылса 
Эгер сиз 2-кадамда өткөрүп берүүдөн баш тартсаңыз же телефон номерин киргизүү экранын жапсаңыз, профилди өткөрүп берүү дагы деле мүмкүн. Бул үчүн, профилдердин тизмесин кайрадан ачыңыз, каалаган картаны таптаңыз.

Тандоо «Передать профиль». Андан кийин бөлүмдөн 2-4 кадамдарды аткарыңыз Профилди сүйүктүүңүзгө өткөрүп бериңиз.

Берилген профилди кабыл алуу же четке кагуу 
Эгер сиз профилди өткөрүп берген болсоңуз, анда Медпоттун башкы экранында бул жөнүндө эскертме пайда болот. Сиз профилди кабыл алып, дарыгерлерге өз алдынча жазылып, өз жазууларыңызды көрүп, медкартаны алып, ага документтерди кошо аласыз.
Эгер сизге профилдин кереги жок болсо, которууну четке кагууга болот. Бул учурда, профиль мурунку ээсинде калат.
Маанилүү! Үчүн-эгер сизде орнотулган болсо, билдирүү келет МедТочка жана колдонмого Кирүү аяктады. Эгер сиз дагы Медток колдонулган эмес.жөн гана профиль өткөрүлүп берилген телефон номери аркылуу кириңиз. Кошумча эч нерсе кылуунун кажети жок, дайындар дароо профилиңизде пайда болот.
1. Медточканын башкы барагын ачыңыз жана берилген профиль жөнүндө эскертмени чыкылдатыңыз.

Ошондой эле, сиз смартфонуңузга келген демейки Эскертмеге өтсөңүз болот.

2. Экран ачылат «Семья». Сизге берилген профиль кызыл түстө белгиленет жана белгиленет «Это ваш профиль?».
Которууну кабыл алуу же четке кагуу үчүн аны таптаңыз.
Маанилүү! Профиль которууну кабыл алмайынча, аны колдонууга болбойт.

3. Өткөрүлүп берилген профиль кимге таандык экендигин тандаңыз:
- «Мой профиль» - профиль сизге таандык. Кабыл алынгандан кийин, ал негизги болуп калат.
Эгер эки профилдеги маалыматтар дал келсе же профилиңизде азырынча маалымат жок болсо, профилдер автоматтык түрдө биригет. Акыры, сизде бардык маалыматтар менен бир профиль болот.
Эгерде маалыматтар башкача болсо, мисалы, Аты-жөнү же туулган күнү ката бар, МедТочка профильдерди кол менен бириктирүүнү сунуштайт. Экрандагы көрсөтмөлөрдү аткарыңыз.
Маанилүү! Эгерде өткөрүлүп берилген профилдеги медициналык карта ырасталса, ал эми негизги профилде жок болсо, аны бириктирүүдөн мурун кайра ырастоо керек болот.
- «Профиль близкого» - профиль тууганына таандык. Ал үй-бүлөлүк профилде калат, Бирок ал негизги болбойт.
- «Незнакомый профиль» — сиз жаңылып бирөөнүн профилин өткөрүп бердиңиз. Которуу четке кагылат, профиль тизмеңизде көрүнбөй калат.