Колдонмодо Сиз бөлүшө аласыз «Женским календарём» жакын адамыңыз менен. Бул өнөктөш, апа же сиз ишенген адам болушу мүмкүн.
Сиз ачкан адам календарыңызды өзгөртүү мүмкүнчүлүгү жок көрө алат. Каалаган убакта сиз мүмкүнчүлүктү жаба аласыз.
Кантип бөлүшсө болот «Женским календарём» 
Жылнааманы ачуу. Муну жасоонун эки жолу бар:
- Бөлүмдө «Главная»

2. Бөлүмдө «Медкарта»

Календарга өткөндөн кийин, сиз цикл күндөлүгүңүздүн бетинде болосуз. Таптап коюңуз «Доступ для партнёра», кирүү мүмкүнчүлүгүн башкара турган жана календарды бөлүшө турган баракты ачуу үчүн.
Маанилүү! Эгер сиз календарды кимдир бирөө менен бөлүшкөн болсоңуз, функция «Доступ для партнёра» мындан ары цикл күндөлүгү бетинде көрүнбөйт. Ал жөндөөлөргө өткөрүлүп берилет.
Аны табуу үчүн, цикл күндөлүгү барагынын жогорку оң бурчундагы тиштүү сүрөтчөнү чыкылдатыңыз. Ачылган бөлүмдө Сиз көрөсүз «Доступ для партнёра».

Баскычты басыңыз «Поделиться» барактын түбүндө.

Сиздин алдыңызда толтурулушу керек болгон маалыматтар менен терезе пайда болот: колдонуучунун аты же ролу жана календарыңызга шилтеме жөнөтүлө турган телефон номери. Байланыштын аты сизге гана көрүнөт.
Маанилүү! Жылнааманы өз өлкөңүздөгү колдонуучулар менен гана бөлүшүүгө болот, анткени телефон номериндеги өлкө коду автоматтык түрдө аныкталат.

Андан кийин шилтеме жана боз код пайда болот. Сиз аларды колдонуучуга ыңгайлуу жол менен кошумча жөнөтсөңүз болот — бул чакырууну өткөрүп жибербөөгө жардам БЕРЕТМЕДИЦИНАДАН байкалбай калат.

Колдонуучу мүмкүнчүлүк алгандан кийин, ал тизмеде пайда болот.

Маанилүү! Бөлүшүү «Женским календарём» эң көп дегенде үч колдонуучу менен болот. Башка бирөөнү кошуу үчүн, адегенде учурдагы тизмеден бирин алып салыңыз.
Мүмкүнчүлүктү кантип өчүрсө болот «Женскому календарю» 
Баракта «Доступ к календарю» календарды бөлүшкүңүз келбеген байланыштын каршысындагы менюну таптап, тандаңыз «Закрыть доступ к календарю». Андан кийин колдонуучу календарыңызды көрө албайт.

Ошол эле менюдан Сиз байланыштын атын өзгөртө аласыз. Бул үчүн, тандаңыз «Редактировать имя».

Экранда календарыңызды бөлүшүп жаткан жаңы колдонуучу атын киргизишиңиз керек болгон терезе пайда болот. Түзөтүүнүн аягында чыкылдатыңыз «Сохранить». Өзгөртүүлөр дароо баракта көрсөтүлөт «Доступ к календарю».

Бардык мүмкүнчүлүктөр — Сиз берген жана алган — баракта сакталат «Доступ к календарю».
Бул жерде сиз аларды башкара аласыз: календарыңызга кирүүнү жабуу, атын өзгөртүү же башкалардын календарларына кирүүдөн баш тартуу.