Калі ў клініцы памыліліся пры запаўненні дадзеных пацыента, можа з'явіцца дублікат профілю.
Вы можаце аб'яднаць такі профіль з правільным. Усе дакументы і запісы па прыёмам у профілях аб'яднаюцца.
Як аб'яднаць профілі 
1. Увайдзіце ў сямейны профіль.

2. Націсніце на тры кропкі ў профілю, які трэба аб'яднаць.

3. У якое з'явілася акне выберыце «Объединить профили».

4. Выберыце профіль, які трэба пакінуць.
Усе дадзеныя гэтага профілю захоўвацца, уключаючы анкету, дакументы і запісы.


5. Выберыце профіль, які трэба прыбраць.
Анкета гэтага профілю знікне, але ўсе дакументы і запісы з яго застануцца ў аб'яднаным профілі.

6. Пераканайцеся, што выбралі дакладна і націсніце «Объединить».

Аб'яднаны профіль з'явіцца ў спісе «Семейный профиль».