- Profilni yaqiningizga o'tkazing
- Agar ilgari profilni uzatishdan bosh tortgan bo'lsangiz
- Uzatilgan profilni qabul qiling yoki rad eting
Profilni yaqiningizga o'tkazing 
Agar sizning oilaviy profilingizda kattalar foydalanuvchisi bo'lsa, siz ularning ma'lumotlarini alohida shaxsiy profilga o'tkazishingiz mumkin. O'tkazilgandan so'ng, u shaxsiy profilga to'liq kirish huquqiga ega bo'ladi va mustaqil ravishda Medochkadan foydalanishi mumkin.
Pul o'tkazmasidan oldin qo'shilgan barcha uchrashuvlar, shifokorlar, hujjatlar va tashriflar tarixi saqlanib qoladi va shaxsiy profilda mavjud bo'ladi.
Muhim! Asosiy profilni uzatish mumkin emas. Agar siz uni aniq etkazmoqchi bo'lsangiz, avval kattalar foydalanuvchisining boshqa profilini asosiy profilga aylantiring.
Profillarni boshqarish ekraniga kirishning ikki yo'li mavjud.
1-usul Bosh sahifadan
Maslahatni bosing «Передать профиль». Siz to'g'ridan-to'g'ri oilangiz profillari ro'yxatiga o'tasiz.

2-usul Profildan
Bosh sahifadagi ismingizni bosing.

«Семья»Profilingizga bog'langan yaqinlaringiz ro'yxatini ochish uchun bosing.

1. Ikkala holatda ham profillar ro'yxati ochiladi. O'tkazmoqchi bo'lgan profilni bosing.

2. Profilni uzatmoqchi bo'lgan Foydalanuvchining telefon raqamini kiriting va ustiga bosing «Передать профиль».

3. Taklifnoma yuborilgandan so'ng siz tasdiqlash ekranini ko'rasiz.
Taklif qabul qilinmaguncha, siz uzatishni bekor qilishingiz mumkin. Profil uzatilgandan so'ng, uni faqat yangi uzatish orqali qaytarish mumkin — yaqin kishi profilni sizga qaytarishi kerak.
Muhim! Agar foydalanuvchi 90 kun ichida taklifni qabul qilmasa, uzatish avtomatik ravishda bekor qilinadi.

4. Taklifnoma qabul qilingandan so'ng, Profil oila ro'yxatida qoladi, ammo unchalik yorqin bo'lmaydi.
Agar siz uni endi ro'yxatda ko'rishni xohlamasangiz, xochni yoki Profil kartasining o'zini bosing.

Agar foydalanuvchi uzatishni rad etsa, Profil ustida bu haqda sharh paydo bo'ladi.
O'tkazmani takrorlash yoki profilni oila ro'yxatidan o'chirish uchun kartani bosing.

Agar ilgari profilni uzatishdan bosh tortgan bo'lsangiz 
Agar siz 2-bosqichda uzatishni rad etgan bo'lsangiz yoki telefon raqamini kiritish ekranini yopgan bo'lsangiz, profilni uzatish hali ham mumkin. Buning uchun profillar ro'yxatini yana oching, kerakli kartani bosing.

Tanlang «Передать профиль». Keyin profilni yaqiningizga o'tkazish bo'limidan 2-4 bosqichlarni bajaring.

Uzatilgan profilni qabul qiling yoki rad eting 
Agar sizga Profil berilgan bo'lsa, Medtochkaning asosiy ekranida bu haqda bildirishnoma paydo bo'ladi. Siz profilni qabul qilishingiz va mustaqil ravishda shifokorlarga yozilishingiz, yozuvlaringizni ko'rishingiz, tibbiy kartani saqlashingiz va unga hujjatlar qo'shishingiz mumkin.
Agar sizga Profil kerak bo'lmasa, uzatishni rad etish mumkin. Bunday holda, Profil avvalgi egasida qoladi.
Muhim! Agar sizda tibbiy nuqta o'rnatilgan bo'lsa va dasturga kirgan bo'lsangiz, Push xabarnomasi keladi. Agar siz hali Medtochkadan foydalanmagan bo'lsangiz, profilni uzatgan telefon raqamiga kiring. Qo'shimcha hech narsa qilishning hojati yo'q, ma'lumotlar darhol profilingizda paydo bo'ladi.
1. Medtochkaning asosiy sahifasini oching va uzatilgan Profil haqida bildirishnomani bosing.

Shuningdek, siz smartfoningizga kelgan push-bildirishnomaga o'tishingiz mumkin.

2. Ekran ochiladi «Семья». Sizga berilgan Profil qizil rang bilan belgilanadi va yozuv «Это ваш профиль?»bilan belgilanadi .
Uzatishni qabul qilish yoki rad etish uchun ustiga bosing.
Muhim! Profilni uzatishni qabul qilmaguningizcha, siz undan foydalana olmaysiz.

3. Uzatilgan Profil kimga tegishli ekanligini tanlang:
- «Мой профиль» - Profil sizga tegishli. Qabul qilinganidan keyin u asosiy bo'ladi.
Agar ikkala profildagi ma'lumotlar bir xil bo'lsa yoki profilingizda hali ma'lumotlar bo'lmasa, profillar avtomatik ravishda birlashtiriladi. Oxir-oqibat, siz barcha ma'lumotlarga ega bo'lgan bitta profilga ega bo'lasiz.
Agar ma'lumotlar boshqacha bo'lsa, masalan, ism yoki tug'ilgan sanada xato bo'lsa, shifokor profillarni qo'lda birlashtirishni taklif qiladi. Ekrandagi ko'rsatmalarga amal qiling.
Muhim! Agar uzatilgan profildagi tibbiy karta tasdiqlangan bo'lsa, lekin asosiy profilda bo'lmasa, uni birlashtirishdan oldin uni qayta tasdiqlash kerak bo'ladi.
- «Профиль близкого» - Profil qarindoshga tegishli. U oilaviy profilda qoladi, lekin asosiy Profil bo'lmaydi.
- «Незнакомый профиль» - sizga xato bilan boshqa birovning profili berildi. Transfer rad etiladi, Profil endi sizning ro'yxatingizda ko'rinmaydi.